+32 (0)496 72 07 17 fitness.wellness@fitnesshouffalize.be

fitness-logo

Vayamundo Fitness

Fitness centrum met zwembad en professioneel sportmateriaal is de plaats waar iedereen zich goed voelt en waar gediplomeerde begeleiders elke dag met een glimlach voor jullie klaarstaan.
Naast de vele groepslessen geeft het abonnement u ook toegang tot het zwembad Aqua l’O van hotel Vayamundo in Houffalize.
Ons aanbod bevat o.a. AquaBodyBike (Planet-aqua), Aquadynamic (Planet-aqua), AquaFitMat, Indoor Cycling (Group Cycle Connect Technogym), Inteval Training (Omnia Technogym), Pilates en Swissball.

Daarnaast is in de zaal altijd een coach ter beschikking voor individueel advies.

Vayamundo Wellness

Een plaats waar alle stress verdwijnt, puur genot voor lichaam en geest!!
De Wellness bevindt zich op de vierde verdieping, geeft een prachtig panoramisch uitzicht op de Ardense bossen en beschikt over verschillende sauna’s en hamman.
U krijgt een mooie badjas ter beschikking gesteld, een drankje aangeboden en ons team maakt je wegwijs in de wereld van de wellness.
Schoonheidsverzorging en massage :
Naast onze Thalgo-specialisatie worden allerlei schoonheids- en gezichtsverzorgingen en er is een ruim aanbod van massages.
Ook voor een complete lichaamsanalyse, technische gelaatsfiches en gepersonaliseerde schoonheidsvoorschriften ook kunnen we zorgen voor een complete lichaamsanalyse, dank zij I-METRIC en I-Beauty.

wellness-logo
Onze professionele partners